Wie ben ik?

Ik ben Esther, ik ben getrouwd en samen hebben wij een zoon en twee dochters en een super leuke kleindochter.  Ik hou heel veel van de natuur, wandelen, bos, strand heerlijk. Af en toe een spa dagje (even me time). Ik hou van zingen en doe dat veel en vaak.

Al vrij jong wist ik dat ik mensen wilde helpen en begeleiden op sociaal emotioneel, maatschappelijk gebied. Ik deed opleiding na opleiding, training na training, ik wilde er alles van weten. Des te meer ik leerde, des te meer mijn passie aangewakkerd werd. De nodige hobbels moeten nemen, maar sinds 2022 is HOOPVOL COACHING is een feit.

Ik ga aan de slag als coach / counselor met een specialisatie in rouw en verlies. Jong en oud is welkom, maar degene die mij kennen weten dat mijn hart in het bijzonder uit gaat naar kinderen en jongeren. 35 jaar vrijwilligerswerk met kinderen en jongeren in de kerk heeft mij de nodige ervaring opgeleverd. Mijn geloof in God is het fundament waarop ik sta. Maar ook als geloof geen rol speelt in jouw leven ben je van harte welkom.

Ik zie uit naar een persoonlijke ontmoeting met jou!